Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς.

Από το 1983 μέχρι σήμερα, εξυπηρετούμε τις γεωργικές, βιομηχανικές και καταναλωτικές αγορές, προσφέροντας εξειδικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις υψηλότερες απαιτήσεις των πελατών μας και τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της σύγχρονης αγοράς.

Η Agroza, με ένα παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών που περιλαμβάνει τους ομίλους Detia Degesch, Cifo, 3Μ, Activa, Colkim, Fuji, κ.α. και με πάνω από 1000 πελάτες σε όλη την Ελλάδα, είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία που εξυπηρετεί γεωργικές, βιομηχανικές και καταναλωτικές αγορές προσφέροντας καινοτόμες λύσεις, εφαρμογές και προϊόντα ποιότητας.

Ιστορία

Το 1983 ο γεωπόνος-φυτοπαθολόγος Δρ Κωνσταντίνος Ζαρακοβίτης και η κα Ελένη Ζαρακοβίτου ιδρύουν τη Γεωτεχνική Εταιρία Agroza με αρχικό σκοπό την εμπορία τρωκτικοκτόνων και τη διενέργεια απεντομώσεων μεγάλης κλίμακας, ενώ παράλληλα δημιουργούν και τη βιοτεχνική εταιρία Αggress με αντικείμενο την έρευνα και ανάπτυξη των τρωκτικοκτόνων αυτών.

Σήμερα, ο όμιλος εταιριών Agroza-Aggress διοικείται από τη δεύτερη γενιά της οικογένειας. Παράγει τα τρωκτικοκτόνα Αroutox, Arourin, Violen & Manifesto και προμηθεύει με αυτά εταιρίες που προσφέρουν εξειδικευμένες υπηρεσίες απεντόμωσης και μυοκτονίας, ενώ παράλληλα εισάγει και διανέμει στην ελληνική αγορά τα γεωργικά και κηπευτικά λιπάσματα Cifo.

Τέλος, η Agroza είναι εδώ και 35 χρόνια ο αποκλειστικός διανομέας για τα φωσφινούχα σκευάσματα Phostoxin και Magtoxin του γερμανικού ομίλου Detia Degesch GmbH και ο πιο σημαντικός διακινητής φωσφίνης στην ελληνική αγορά.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Ο Δρ Κωνσταντίνος Ζαρακοβίτης και η κα Ελένη Ζαρακοβίτου είχαν ένα κοινό όραμα: να καθιερώσουν την Agroza ως μια εταιρία που υπηρετεί την καινοτομία με αξιοπιστία και σεβασμό προς το περιβάλλον, τους πελάτες και τους συνεργάτες της.

Η σημερινή διοίκηση της εταιρίας, έχοντας στο πλευρό της μια επίλεκτη ομάδα από πτυχιούχους γεωπόνους και εξειδικευμένο προσωπικό, διατηρεί την ίδια ισχυρή δέσμευση και έχει ως στόχο τη διαρκή ενίσχυση του χαρτοφυλακίου της εταιρίας με καινοτόμα, διακεκριμένα προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της σύγχρονης αγοράς.

Γραφεία

Αιτωλίας 2, Ηλιούπολη, 16341 Αθήνα
Τ 210 9920182, Τ 210 9927286, F 210 9960505
Ε info@agroza.gr

Βιοτεχνία

Θέση Γκιόνεζα, 32200 Άρμα Θηβών
Τ 210 9920182, Εσωτερικό 114 – 115
Ε info@agroza.gr

Θέσεις εργασίας

Προσλαμβάνουμε! Αν ενδιαφέρεστε δείτε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να κάνετε αίτηση.

Ομάδα πωλήσεων

Κουμεντάκος Νίκος
Εκπρόσωπος πωλήσεων – Γεωπόνος
Τ: 6906240293 | E: Nikos.kou@agroza.gr

PhD Χιντζόγλου Γιώργος
Διευθυντής πωλήσεων – Γεωπόνος
Τ: 6936695824 | E: georgios.chi@agroza.gr

Αφένδρας Δημήτριος
Εκπρόσωπος πωλήσεων – Γεωπόνος ΤΕ
Τ: 6906240294 | E: dimitrios.afe@agroza.gr

Τ: 2109920182 | E: info@agroza.gr

Γενικός κατάλογος Προϊόντων 2023

Κατεβάστε τον γενικό κατάλογο των προϊόντων μας

Ανακαλύψτε εξειδικευμένες υπηρεσίες απεντομώσεων

Στην Agroza, παρέχουμε κορυφαίες υπηρεσίες αλλά και ειδικευόμαστε σε αποτελεσματικές λύσεις καταπολέμησης παρασίτων. Επισκεφτείτε τη σελίδα των υπηρεσιών μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα των παρασίτων σας με ακρίβεια και φροντίδα.

Close Cart

Close Cart

Skip to content