Συναντήστε μας στην Agrotica 2020

Συμμετέχουμε στην Agrotica 2020, την Νο. 1 έκθεση στο γεωργικό κλάδο στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου.

Συναντήστε μας στην Agrotica 2020
30. Ιανουαρίου – 02. Φεβρουαρίου

Η Agroza, με ένα παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών που περιλαμβάνει τους ομίλους Detia Degesch, Cifo, 3Μ, Activa, Colkim, Fuji, κ.α. και με πάνω από 1000 πελάτες σε όλη την Ελλάδα, είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία που εξυπηρετεί γεωργικές, βιομηχανικές και καταναλωτικές αγορές προσφέροντας καινοτόμες λύσεις, εφαρμογές και προϊόντα ποιότητας.

Ελάτε να μας επισκεφθείτε στο stand μας 6A, στο περίπτερο “Συνεδριακό κέντρο Βελλίδης”. Έλατε να συζητήσουμε για το πως μπορούν να σας βοηθήσουν τα λιπάσματα του Ιταλικού οίκου Cifo και πως μπορείτε να προστατεύσετε την υγεία σας με τα μέσα ατομικής προστασίας της 3Μ.

Μέσα Προστασίας 3M

Η Agroza έχει πολυετή και στενή συνεργασία με την εταιρεία 3Μ και διαθέτει κατά αποκλειστικότητα στην Ελληνική γεωργική αγορά, τα Μ.Α.Π. της 3M.

Με επίκεντρο την προστασία της υγείας του αγρότη, στην Agrotica 2020, Θα παρουσιαστεί μια μεγάλη γκάμα από μέσα προστασίας τελευταίας γενιάς.

Στο περίπτερο μας, θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε από κοντά τα συστήματα θετικής πίεσης της 3Μ, αλλά και για τις μάσκες προστασίας (σκόνης, σωματιδίων, ενεργού άνθρακα, κ.λπ.), τις φόρμες προστασίας, γυαλιά , αλλά και μια ευρεία γκάμα συμπληρωματικών προϊόντων 3Μ τα οποία θα σας προσφέρουν απόλυτη προστασία.

Προϊόντα θρέψης – Λιπάσματα Cifo

Πάνω από 50 χρόνια δέσμευσης και πάθους

Η Cifo παράγει και πουλάει προϊόντα για την γεωργία και τον κήπο από το 1965. Η ποιότητα, η τεχνογνωσία και η αξιοπιστία αποτελούν τις λέξεις-κλειδιά πάνω στις οποίες στηρίζεται η εταιρεία περισσότερα από 50 χρόνια.

H συνεργασία με την Agroza ξεπερνάει τα 25 χρόνια. Στο περίπτερο μας στην Agrotica 2020, θα μπορέσετε να συζητήσετε απευθείας με τους τεχνικούς μας σχετικά με της ανάγκες της καλλιέργειας σας και να ενημερωθείτε για την ευρεία γκάμα λιπασμάτων που διαθέτουμε στην ελληνική αγορά.

Εγγραφείτε τώρα

Δηλώστε συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο για να λάβετε την δωρεάν πρόσκληση σας για την Agrotica 2020 και έλατε να συζητήσουμε για τη θρέψη και τα μέσα προστασίας

Που θα μας βρείτε

Stand

Περίπτερο

Συνεδριακό κέντρο

Βελλίδης

Βρείτε μας γρήγορα

Κατεβάστε το αρχείο PDF με τις οδηγίες προσέλευσης για να μας βρείτε εύκολα.

Close Cart

Close Cart

General Contact
Τηλέφωνο +30 210 9920182