Ενημέρωση σχετικά με τον COVID-19 και τα Μέσα Ατομικής Προστασίας

Αλλαγή: 03/08/2020

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Λαμβάνοντας υπόψιν την συνεχιζόμενη κρίση, λόγω της πανδημίας της ασθένειας COVID-19, έχουμε εφαρμόσει πολιτικές για την προστασία των εργαζομένων και των πελατών μας:

  • Λαμβάνουμε προληπτικά μέτρα στους χώρους εργασίας μας
  • Αποκλείουμε τις επαφές με τρίτους στους χώρους εργασίας
  • τηρούμε πρωτόκολλο “κοινωνικής απόστασης” των λίγων εργαζομένων μας οι οποίοι παραμένουν να εργάζονται στα γραφεία μας
  • Έχουμε προχωρήσει στην εφαρμογή τηλεργασίας και άλλων τεχνικών μέσων

Σχετικά με τα Μέσα Ατομικής Προστασίας

Λόγω της μεγάλης ζήτησης σε Μέσα Προστασίας που είναι κατάλληλα για χρήση ενάντια στην εξάπλωση του ιού COVID-19, παρατηρούμε μεγάλες ελλείψεις σε όλους τους κωδικούς σχετικά με:

  • μάσκες αναπνοής μιας χρήσης,
  • φόρμες προστασίας
  • επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες και φίλτρα
  • γυαλιά κλειστού τύπου

Η 3Μ μας προωθεί όσα προϊόντα μας αναλογούν το συντομότερο δυνατό αλλά δυστυχώς οι χρόνοι παράδοσης είναι σημαντικά αυξημένοι  και ο εφοδιασμός μας έχει καθυστερήσεις. Ως εκ τούτου, η ζήτηση υπερκαλύπτει την προσφορά με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η άμεση εκτέλεση των παραγγελιών προς εσάς τους πελάτες μας.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλους τους πελάτες μας, ότι κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εξυπηρετήσουμε όλα τα αιτήματα για παραγγελίες. Αντιμετωπίζουμε κάθε παραγγελία με τον ίδιο τρόπο και σε καμία περίπτωση δεν μεροληπτούμε υπέρ ή κατά κανενός.

Ζητούμε λοιπόν την κατανόηση σας καθώς, αναγκαζόμαστε να διαχειριστούμε μικρότερο στοκ και μεγαλύτερους χρόνους παράδοσης σε αντιπαράθεση με την τεράστια ζήτηση που έχει προκύψει .

Σχετικά με τον υπόλοιπο κατάλογο της Agroza

Όσον αφορά τα υπόλοιπα προϊόντα του καταλόγου μας, είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε τις ανάγκες του γεωργικού κλάδου για του επόμενους μήνες. Στη παρούσα συνθήκη, παραμένουμε αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση του γεωργικού κλάδου όπως όλα τα έτη της λειτουργίας μας.

Ελπίζουμε με τη βοήθεια όλων μας, να επέλθει γρήγορη εξομάλυνση της κατάστασης.

Από όλους εμάς, να είστε καλά,

Agroza Γεωτεχνική ΕΠΕ

 

 

Close Cart

Close Cart

General Contact
Τηλέφωνο +30 210 9920182