Η εμπειρία μας στην Agrotica 2020

Για δεύτερη συνεχή φορά η Agroza Γεωτεχνική ΕΠΕ συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica 2020. Από τις 30 Ιανουαρίου ως και τις 02 Φεβρουαρίου του 2020 ήμασταν στο Διεθνές Εκθεσιακό κέντρο Θεσσαλονίκης. Και αυτή τη χρονιά το περίπτερο της Agroza βρισκόταν στο Συνεδριακό Κέντρο Βελλίδης, και αποτελούσε ένα από τα πιο εντυπωσιακά περίπτερα στο χώρο τη 28ης Agrotica.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης είχαμε την δυνατότητα να παρουσιάσουμε την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων θρέψης του Ιταλικού οίκου Cifo καθώς και τα νέα Μέσα Ατομικής Προστασίας της 3Μ. Όπως και στην Agrotica 2018, είχαμε κοινή παρουσία με την ομάδα της 3M, της οποίας αποτελούμε εξουσιοδοτημένο διανομέα για την Ελληνική γεωργική αγορά.

Λύσεις για τον παραγωγό.

Η βασική φιλοδοξία της Agroza Γεωτεχνική ΕΠΕ, είναι να παρέχει στον Έλληνα παραγωγό, λύσεις θρέψης και λίπανσης που θα συμβάλουν αποφασιστικά στην επιτυχία της παραγωγής του. Επίσης, φιλοδοξούμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας Μέσα Ατομικής Προστασίας, σε συνεργασία με την 3Μ και με αυτό τον τρόπο να συμβάλλουμε στη προστασία της υγείας του Έλληνα αγρότη.

Το περίπτερο μας στην Agrotica 2020, επισκέφθηκαν εν ενεργεία συνεργάτες μας, καθώς και δεκάδες παράγωγοι, ομάδες παραγωγών, έμποροι γεωργικών ειδών, γεωπόνοι, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν εξ αρχής αλλά και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους για το εύρος των προϊόντων θρέψης και λίπανσης Cifo. Πετύχαμε να συζητήσουμε με μεγάλο αριθμό παραγωγών για τις καλλιέργειες τους και τις δυνατότητες που έχουν με την σειρά Λιπασμάτων Cifo, για μια πιο επιτυχημένη παραγωγή.

Μεγάλο ενδιαφέρον για Μ.Α.Π.

Με μεγάλη μας χαρά είδαμε το αυξημένο ενδιαφέρων των επισκεπτών του περιπτέρου μας για τα Μέσα Ατομικής Προστασίας 3Μ. Η νέα μάσκα μισού προσώπου 3M HF802 SD με νέας τεχνολογίας φίλτρα Secure Click ήταν στο επικέντρο της προσοχής, αλλά επίσης είδαμε μεγάλο ενδιαφέρων και για τα συστήματα θετικής πίεσης 3Μ Versaflo και 3Μ Jupiter. Για τους επισκέπτες μας στην Agrotica 2020, προσφέραμε την ευκαιρία να επωφεληθούν με εκπτωτικό κουπόνι προσφοράς για τα παραπάνω προϊόντα, που μπορούν να εξαργυρώσουν σε καταστήματα του δικτύου συνεργατών μας.

Από τη μεριά μας, και αυτή τη χρονιά, είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε κοντά στον Έλληνα παραγωγό, να ενημερωθούμε για τα θέματα που τον απασχολούν και να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες του. Ευχαριστούμε όσους μας επισκέφτηκαν στο περίπτερο μας και ανταλλάξαμε ιδέες, γνώσεις και συζητήσαμε για τα τρέχοντα και μελλοντικά θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας και τα προϊόντα που αντιπροσωπεύουμε.

Close Cart

Close Cart

General Contact
Τηλέφωνο +30 210 9920182