Σχέδια βελτίωσης και 3M™ Jupiter™ – Σημαντική ενημέρωση

Τα σχέδια βελτίωσης προχωρούν. Δεδομένου ότι οι αιτήσεις έχουν ξεκινήσει από το 2018 και  πελάτες μας έχουν εντάξει στις αιτήσεις τους συστήματα θετικής πίεσης 3Μ™ Jupiter™, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι το σύστημα δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο καθώς καταργείται από τον κατασκευαστή στο τελος του έτους 2021.

Όσοι έχουν εντάξει το 3Μ™ Jupiter™ σε σχέδια βελτίωσης, μπορούν να το αντικαταστήσουν, χωρίς τροποποίηση, με το σύστημα θετικής πίεσης 3Μ™ Versaflo™.
Το σύστημα, συνδυάζεται με το Κράνος Κεφαλής 3Μ™ Versaflo™ M-207.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2109920182 και στο info@agroza.gr για περισσότερες πληροφορίες και προσφορά.

Σύστημα θετικής πίεσης 3M Versaflo TR-619E

 

To Versaflo TR-619E , είναι το πιο σύγχρονο σύστημα θετικής πίεσης που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στην αγορά, με πάρα πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα.

 

Χαρακτηριστικά και οφέλη:

  • Δεν επιβαρύνει με βάρος και όγκο το χρήστη, διότι η νέα εργονομική μονάδα καθαρισμού  αέρα, η μπαταρία καθώς και τα φίλτρα βρίσκονται στην ζώνη του συστήματος.
  • Δεν επιβαρύνει με βάρος και όγκο το χρήστη, διότι η νέα εργονομική μονάδα καθαρισμού  αέρα, η μπαταρία καθώς και τα φίλτρα βρίσκονται στην ζώνη του συστήματος.
  • Νέα  ισχυρή  μονάδα ελεγχόμενης παροχής αέρα τεσσάρων επιπέδων – όπου μπορεί να αποδώσει μέγιστη απόδοσή τα 220 λίτρα αέρα το λεπτό.
    Ελαχιστη σχεδιασμενη παροχή αέρα 170 λίτρα/λεπτόΣτανταρ παροχή αέρα 190 λίτρα/λεπτόΜεσαλια παροχή αέρα 205 λίτρα/λεπτόΥψηλή παροχή αέρα 220 λίτρα/λεπτό
  • Διαθέτει τα νέα ενισχυμένα φίλτρα αερίων και σωματιδίων καθώς φέρει και extra προστατευτική μεταλλική σίτα, προσφέροντας απόλυτη ασφάλεια στους χρήστες.
  • Προσφέρει ηχητική, φωτεινή και ειδοποίηση αφής (δόνηση) για τις περιπτώσεις που αφορούν το κορεσμό των φίλτρων, την αποφόρτιση της μπαταρίας, καθώς επίσης και τη μειωμένη ροή αέρα.
  • Ελαφριά μπαταρία Li-ion με φωτεινή ένδειξη (LED), για εύκολη υπόδειξη της κατάστασης φόρτισης της μπαταρίας.
  • Απόλυτα συμβατό είτε με προστατευτικό κράνος είτε με ειδικό κάλυμμα κεφαλής.

 

3M™ Versaflo™ Κράνος  Κεφαλής M-207

 

 

3M™ Versaflo™ Κράνος Κεφαλής M-207 προσφορά για σχέδια βελτίωσης

To Κράνος Κεφαλής M-207, είναι ένα ελαφρύ, συμπαγές και ισορροπημένο κράνος, που προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία από ένα μεγάλο εύρος κινδύνων της αναπνοής, των ματιών, του προσώπου αλλά και της ακοής*.

 

*με κατάλληλο εξοπλισμό.

 

 

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και προσφορά.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2109920182

Close Cart

Close Cart

General Contact
Τηλέφωνο +30 210 9920182